CONSULTATIE

Boeken van een consult voor uw paard

Wilt u uw paard laten behandelen of zoekt u een oplossing voor een mentaal/fysiek probleem? Dan kan u bij ons een consult boeken. Afhankelijk van het probleem zullen wij een NES miHealth behandeling, holistische therapie of trainingsondersteuning voorstellen. Bij een behandeling met de NES miHealth zullen we het paard eerst scannen. Hierna doorlopen wij de resultaten met u en behandelen we het paard. Ook kunnen we nog extra holistische therapieën gebruiken indien nodig om het paard zijn gezondheid te ondersteunen. Ook bieden wij trainingen aan waarbij wij ons richten op connectie en beweging. Deze filosofie is opgebouwd op de neurologie en de werking van het brein van het paard. We ondersteunen u als eigenaar om een connectie op te bouwen met uw paard. Ook helpen wij om het paard terug met plezier te laten bewegen waardoor hij/zij beter zal presteren. Het paard zijn proprioceptie zal hersteld worden en zal terug motivatie vinden om te bewegen. De eerste trainingsconsult is altijd een kennismaking. Als u hierna wenst verder te gaan, kan u bij ons les nemen onder onze privé coaching.

Nes mihealth scan

Bij een consultatie zullen wij het paard scannen via bioresonantie met het NES miHealth toestel en het BioEnergetiX systeem. Dankzij dit systeem hebben we een diepere kijk in het paardenlichaam.

holistische therapie

Ook gebruiken wij andere holistische geneeswijzen (reiki, aromatherapie, guasha, massage, acupressuur, voedingsadvies,...) om het paard te ondersteunen.

TRAINING VIA NEUROWETENSCHAP

Onze trainingen zijn gebaseerd op neurowetenschap. Wij bieden ondersteuning aan bij connectie- en bewegingsproblemen. Dit bekijken wij vanuit de kennis van het zenuwstelsel.

WANNEER EEN CONSULT BOEKEN?

Alle paarden zijn bij ons welkom. Ook wanneer u niet precies weet wat er mis is met u paard, u zich zorgen maakt of wanneer u merkt dat de connectie die u zo zoekt niet te vinden is. Ook als u wilt starten met privé coaching en een kennismaking wenst met onze filosofie raden we aan eerst een consult te boeken. Revalidatiepaarden of paarden met bewegingsproblemen (stijfheid, protest, scheefheid,…) zijn ook welkom.

U kan daarnaast bij ons terecht als uw paard last heeft van fysieke problemen zoals beenproblemen (artrose, kreupelheid,…), metabole problemen (PPID, KPU, zomereczeem,…), hormonale problemen (gedragsveranderingen,…), hoefbevangenheid, spijsverteringsproblemen (maagzweren, koliekgevoelig,…), huidproblemen, infectieziekten, spierproblemen (PSSM,…), neurologische problemen (Wobbler, hanentred,…), ademhalingsproblemen (astma, COPD,…)
Maar ook met mentale problemen zoals stalondeugden, depressie, angst, dominantie, agressie, singeldwang, traumaverwerking, protest, bijten,..

TARIEVEN

Eerste consult

Inclusief scan, behandeling en voedingsanalyse (twv €50)
150
  •  

Eventueel vervolgconsult

Inclusief scan en behandeling
95
  •  

Voedingsanalyse

Online voedingsanalyse
50
  •