COACHING PROGRAMMA

Cursussen

Toegang tot verschillende cursussen om je kennis te verdiepen over allerlei onderwerpen zoals gedrag en gezondheid.

podcast & audio

Elke maand een nieuwe podcast of audiobestand boordevol informatie over een bepaald onderwerp.

instructiefilmpjes

Verschillende instructie- en trainingsfilmpjes met commentaar om ook in de praktijk kennis op te bouwen.

webinars

Maandelijks een nieuwe webinar over een specifiek onderwerp waar we ons in verdiepen.

Een bijzondere kans om

je kennis en een ware connectie op te bouwen

Ontdek ons online coaching programma waarbij je een unieke blik achter de schermen krijgt. We nemen je mee in onze wereld waarin we je meer leert over gedrag, welzijn, beweging en gezondheid. Dit unieke programma bestaat uit een hele reeks van cursus- en videomateriaal waarbij je een globale kijk krijgt op de gezondheid van het paard. Je leert niet alleen hoe je je paard kan trainen zodat hij/zij gelukkig, soepel en vol energie kan bewegen. Je leert ook meer over hoe je je paard gezond kan houden via voeding, huisvesting,…

Neurowetenschap ​

Door te begrijpen hoe het paard zijn wereld ziet vanuit zijn eigen ogen, begrijp je ook veel beter de motivatie achter hun gedrag. Maar de hersenen van het paard bepalen niet alleen zijn gedrag, maar ook zijn  beweging. Daarom is het belangrijk om te begrijpen hoe we het paard atletischer en soepeler maken door motor input en niet door motor output.

Mindset & connectie

Begrijp je beperkte overtuigingen en doorbreek deze om dieper bij jezelf te komen staan. Ontdek hoe je negatieve emoties kan omzetten naar positieve emoties. Op deze manier leer je meer in het 'nu' te leven zoals het paard. Dit geeft ons een unieke kans om een betere connectie op te bouwen.

Gezondheid

Talrijke factoren hebben een invloed op de gezondheid van je paard. Niet alleen hoe we onze training aanpakken heeft een invloed op ons paard zijn welzijn, maar ook voeding en huisvesting heeft een zeer grote invloed. Wanneer het paard bepaalde voedingsstoffen mist, kan dit al een zeer grote impact hebben op zijn emotioneel en fysiek welzijn.

Voor wie is dit coaching programma?

✔ Paarden zijn je passie, vriendschap en vertrouwen zijn voor jou prioritair
✔ Je zoekt een ware connectie met je paard, je voelt dat er meer is dan enkel ‘trainen’
✔ Je wilt een band opbouwen maar weet niet goed waar te beginnen
✔ Je wilt de motivatie van je paard begrijpen achter bepaald gedrag
✔ Je hebt misschien het plezier dat je vroeg had verloren met je paard
✔ Je wilt je paard niet dwingen in bepaalde oefeningen zoals dressuurmatige of grondwerkoefeningen
✔ In vrijheid werken is belangrijk voor jou
✔ Je paard is mentaal uit balans waardoor jullie communicatie minder goed verloopt
✔ Je paard wordt bestempeld als lui, dominant of angstig en je wilt hier iets aan doen
✔ Je wilt zelf aan de slag gaan om je paard gezond en gelukkig te houden via training, voeding en de juiste huisvesting

✔ Je paard is fysiek uit balans waardoor hij/zij moeite heeft met buiging, verzameling,… 
✔ Gezondheid en voeding interesseert je, net zoals kruiden, aromatherapie en holistische therapie
✔ Je paard reageert thuis rustiger dan op locatie of op wedstrijd
✔ Je paard wordt bestempeld als lui, dominant of angstig en je wilt hier iets aan doen

Alle kennis samengebundeld op één groot platform

Deze coaching is uniek omdat we een enorme brede scala aan informatie geven. Al onze kennis die we delen is gebaseerd op het Mind – Body – Soul principe. Dit online coaching programma zal je een echte kijk geven in het leven van het paard. Onze coaching gaat ook om jou als trainer te helpen. Je leert hoe je je focus kan behouden, hoe je kan omgaan met limiterende gedachten en je gelukkig kan voelen. Paarden leren ons hoe we in het ‘nu’ moment kunnen leven, via deze coaching leer jij dit ook!

KIES JE ABONNEMENT

€24,99

Per maand

€249

jaar

FAQ

Zeker niet! Het programma is zo opgebouwd dat iedereen, ongeacht welke kennis of niveau, kan deelnemen.

Dat kan zeker. Na 3 maand kan je je abonnement stoppen wanneer jij dit wil. Dit kan je doen door ons een mailtje te sturen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Dat kan zeker! Alle kennis bouw je op op je eigen tempo. Omdat wij vele online video’s plaatsen, leer je niet enkel de theorie maar ook de praktijk!

Het klinkt misschien gek, maar dat kan zeker! Het belangrijkste is dat jij zelf eerst leert te begrijpen hoe het paard denkt en hoe dat verschilt van onze denkwijze en patronen. Door onze vele filmpjes en audiofiles geven we stap voor stap wat je kan doen om een betere band met je paard op te bouwen. We geven je alle tools en tips om zelf ook beter in balans te zijn. Het gevoel en de klik met je paard creëer je immers zelf. Wij zijn hier voor jou als coach om je daarin te helpen.

Zolang je abonnement loopt, kan je alle inhoud altijd en overal bekijken!

Deze online coaching biedt je een unieke kans om je te verdiepen in de kennis rond training en gezondheid van het paard. Het leermateriaal is zeer breed. Zo kan je filmpjes bekijken over de gezondheid van het paard (bv. ondersteuning met kruiden) tot hoe je je paard kan trainen zonder dwang (bv. in vrijheid passage zonder dwang).