INNER CONNECTION COACH

Aan de slag als

Inner Connection Coach

In deze opleiding gaan we dieper in op de connectie tussen mens en paard. Je leert hoe paarden communiceren via de ware natuur en hun kuddegedrag. We gaan zeer diep in op het werken via vrijheid en het loslaten van controle. Naast de psychologie van het paard gaan we ook zeer diep in op de psychologie van de mens. Je leert verschillende technieken aan om mensen te helpen om een diepere band met hun paard te krijgen en hun verwachtingen/limitaties/… los te laten (voor eens en voor altijd!). 

In deze opleiding ga je zelf ook het pad bewandelen naar het vinden van je ware ‘ik’ en het loslaten van ego. Dankzij je eigen ervaring help je hierna je klant meer vertrouwen op te bouwen, angst los te laten en een diepe connectie te verkrijgen met hun paard.

Hoe verloopt deze

opleiding?

We beginnen ons in deze cursus eerst te verdiepen in het paarden- en mensenbrein. Hierna gaan we dieper in op het gedrag en taal van het paard. We verdiepen ons in het loslaten van het ego en het vinden van onze ware ‘ik’. Je zal meer leren over emoties, gewoonten en angst/onzekerheid. Hierna gaan we verder met de connectie tussen mens en paard. Module 1 t.e.m. 5 zijn vooral modules met online leerstof (theorie, praktijk en examens). Na het afronden van deze modules, kan je deelnemen aan Module 6. Deze laatste module bevat verschillende taken en opdrachten die je moet voltooien. Hierna studeer je af als Inner Connection Coach.

Je volgt alle modules op je eigen tempo. Wanneer je een module hebt afgerond, kan je de volgende aankopen.

MODULES

Module 1

Paardentaal- en gedrag

Module 2

Het paarden- en mensenbrein

Module 3

Het brein dieper bekeken

Module 4

Het pad naar de ware 'ik'

Module 5

Connectie tussen mens en paard

Module 6

Afstuderen als coach