MASTERCLASS EVENT

Onze 3 daagse Masterclass Events kan u zelf op uw eigen locatie organiseren. Tijdens deze 3 dagen verdiepen we ons in de kennis rond beweging, neurologie of connectie met het paard. Bij een Masterclass Event kunnen 4 praktijkdeelnemers met paard deelnemen. Er zijn in totaal 10 theoriedeelnemers toegelaten. In de voormiddag verdiepen we ons in theorie. In de namiddag gaan we aan de slag met de 4 praktijkdeelnemers. Hierbij kunnen de 10 theoriedeelnemers toekijken. Ook zal er regelmatig gevraagd worden om een oefening mee te doen. Deze Masterclass Events zijn zeer interactief!

Ultimate connection & breakthough

Tijdens dit event gaan we dieper in op de psychologie van mens en paard en hoe we onze doelen kunnen bereiken. Het noemt niets voor niets ‘Ultimate Connection & Breakthrough’. In de voormiddag gaan we telkens dieper in op enkele onderwerpen in theorie. We gaan aan de slag met het begrijpen van paardentaal en hoe wilde kuddes communiceren. Daarnaast gaan we dieper in op onze eigen psychologie en hoe we onze doelen kunnen bereiken. Leer wat je tegenhoudt en wat je motiveert. Ontdek hoe je je emoties gebruikt in je voordeel! In de namiddag krijgt elke praktijkdeelnemer (paard en mens) een sessie van 45 minuten waarin we dieper in gaan op waar jullie problemen ondervinden. Onze theoriedeelnemers worden zeker niet vergeten en zullen ook regelmatig opdrachten/oefeningen krijgen om te doen. 

deep dive in true movement

Tijdens dit event gaan we dieper in op de beweging en de neurologie van het paard. Leer waarom paarden hun motivatie verliezen om te bewegen en de oorzaak van de meest voorkomende kreupelheden bij paarden. We gaan in dit event aan de slag om je te leren hoe het paard zijn lichaam gebruikt, waar beweging begint en waarom paarden niet behendiger/soepeler/krachtiger worden door enkel de focus te leggen op spieren. Dankzij het werken via motor input (in plaats van motor output) helpen we het paard om bewuster te worden van zijn lichaam, behendiger te worden en zijn lichaam altijd zo optimaal mogelijk te gebruiken (en niet alleen tijdens onze trainingssessies). In de namiddag krijgt elke praktijkdeelnemer (paard en mens) een sessie van 45 minuten waarin we dieper in gaan op waar jullie problemen ondervinden. Onze theoriedeelnemers worden zeker niet vergeten en zullen ook regelmatig opdrachten/oefeningen krijgen om te doen.