NES MIHEALTH

Wat is de NES miHealth?

Scannen en herstellen van het Body Field

Dit is het controlesysteem van alles wat er gebeurt in het lichaam op een chemisch niveau. De informatie binnen dit Body Field is essentieel voor de genetische, chemische en fysiologische processen in het lichaam.

Scannen via bioresonantie

NES miHealth scan vergelijkt een dier zijn Body Field met dat van een ideaal Body Field. Deze scan vertelt ons hoe iemand zijn Body Field is op het vlak van energie, informatie correct kan overbrengen, correct reageert met zijn omgeving en zijn nutriënten optimaal kan opnemen.

Behandelen via elektromagnetische golven

De elektrodes van de miHealth geven informatie door aan het lichaam. Je kan dit vergelijken met een antenne. De cellen krijgen dus de juiste informatie en gaan hierdoor terug de juiste frequentie aannemen waardoor het Body Field wordt ondersteund.

Ondersteuning met

NES MIHEALTH

Ondersteunende therapie bij fysieke problemen:

 • Chronische en acute problemen 
 • Been-/botproblemen (Artrose, kreupelheid, kissing spines, ECVM, OCD,…)
 • Metabole problemen (PPID, KPU, EMS, IR,…)
 • Hormonale problemen (vruchtbaarheid, gedragsveranderingen,…)
 • Hoefbevangenheid
 • Spijsverteringsproblemen (Maagzweren, koliek,…)
 • Huidproblemen (Zomereczeem, allergie, mok, regenrot, sarcoïden, melanomen,…)
 • Infectieziektes (ziekte van lyme, tetanus, droes, griep,…) 
 • Spierproblemen (Spierbevangen, PSSM,…)
 • Neurologische problemen (Wobbler, hanentred, epilepsie, narcolepsie,…) 
 • Ademhalingsproblemen (COPD,…)

Ondersteunende therapie bij mentale problemen: 

 • Stalondeugden (weven, kribbebijten,…)
 • Depressie
 • Dominantie
 • Angst
 • Learned Helplessness
 • Traumaverwerking
 • Protest bij pijn (bijten, steigeren,…)
 • Ander ‘probleem’ gedrag

HET CONCEPT VAN HET


'BODY FIELD'

Moderne geneeskunde en complementaire geneeskunde zijn gebaseerd op het chemisch inzicht van het lichaam. Ze kijken namelijk niet naar wat deze chemische reacties controleert of stuurt. De NES miHealth en het BioEnergetiX systeem zjin gebaseerd op het concept dat men het ‘Body Field’ heet. Dit is het controlesysteem van alles wat er gebeurt in het lichaam op een chemisch niveau. Dit is dus een zelf organiserend, zelfcorrigerend en zichzelf in stand houdende energie- en informatiestructuur die op het niveau van kwantumholografie functioneert en de informatiestroom doorheen ons lichaam stuurt.

Deze informatie is essentieel voor de genetische, chemische en fysiologische processen in het lichaam. Het Body Field en het fysisch lichaam zijn dus onderling met elkaar verbonden. Onze gezondheid is afhankelijk van de correcte verwerking van deze informatie en energie door het lichaam.

Elke ziekte begint in het Body Field wanneer er bepaalde processen fout lopen omdat de informatie die nodig is, vervormd is geraakt. De cellen van het lichaam krijgen foutieve informatie doordat het ‘Body Field’ is verstoord en het lichaam geraakt uit balans. Zo ontstaan er fysieke en/of mentale problemen.

Een voorbeeld hiervan is een allergische  reactie op het inademen van  stuifmeelmoleculen. Deze veroorzaakt een keten van scheikundige reacties in het lichaam zoals een druipneus, niezen,… De lichaamschemie is correct, het veroorzaakt een reactie waardoor je lichaam tegen een allergeen beschermd wordt. Maar de informatie die het lichaam verwerkt is verkeerd. Het lichaam verwart op een of andere manier de onschadelijke stuifmeelkorrels met schadelijke indringers en het afweersysteem gaat in verdediging. Een antihistamine stopt de allergische reactie maar pakt de oorzaak van verkeerde informatie niet aan waardoor de allergie niet verdwijnt.

Een ziekte ontstaat dus doordat het ‘Body Field’, dat een veld van energie is, niet efficiënt werkt. Wanneer dit systeem niet efficiënt werkt, krijgen onze cellen geen correcte informatie. Hierdoor worden we ziek. Via een scan en behandeling met de NES miHealth verandert het ‘Body Field’ van een verstoord veld naar een efficiënt werkend ‘Body Field’.

De NES miHealth heeft als voordeel dat het de oorzaak aanpakt en geen bijwerkingen vertoont zoals reguliere geneesmiddelen.

BioEnergetiX

Met het NES miHealth toestel kunnen we niet enkel behandelen, maar ook scannen. We sluiten het apparaat aan via de computer en scannen het paard met het BioEnergetiX systeem. Na de scan kan u bekijken op verschillende niveau's (fysiek, mentaal, voeding,...) waar het paard uit balans is. U kan uw paard (en uzelf/andere dieren) ook scannen bij u thuis. Deze scan wordt automatisch doorgestuurd naar ons. Wij lezen deze scan voor u uit en zenden u een gepersonaliseerd programma terug.​

Behandeling van het paard

Met het NES miHealth toestel kunnen we op 2 manieren het paard gaan behandelen:
- We kunnen het lichaam scannen via het BioEnergetiX systeem. Hierna maken we, op basis van deze scan, een gepersonaliseerd programma aan om het paard mee te behandelen.
- We kunnen het lichaam ook symptomatisch gaan behandelen zonder scan. Zo ondersteunen we het paard bijvoorbeeld voor competitie, in momenten van stress, bij acuut trauma,...

Scannen via bioresonantie

Met de NES miHealth kunnen we:

 • Het lichaam symptomatisch behandelen en ondersteunen
 • Het lichaam scannen en specifiek behandelen volgens wat de scan aangeeft

Een scan gebruikt het principe dat we bioresonantie noemen. Het vergelijkt een persoon/dier zijn Body Field met dat van een ideaal Body Field. Deze scan vertelt ons hoe iemand zijn Body Field is op het vlak van energie, informatie correct kan overbrengen, correct reageert met zijn omgeving en zijn nutriënten optimaal kan opnemen. Ook laat het ons verschillende ongezonde, emotionele problemen zien dat voor gezondheidsproblemen kunnen zorgen op lange termijn. Deze scan van het BioEnergetiX Systeem is gebaseerd op bioresonantie. Bioresonantie meet geen materie, zoals een bloedtest. Maar deze meet een frequentie. 

Dit zijn elektromagnetische golven/straling. Zonlicht is bijvoorbeeld een golf van fotonen dat planten opnemen om te kunnen groeien. Deze golf van fotonen (licht) is een verschijningsvorm van elektromagnetische straling. Een frequentie is een signaal die door de ruimte gaat. Dit kan je vergelijken met twee identieke stemvorken. Als je de ene aantikt, maakt deze geluid. Wanneer een identieke stemvork in de buurt is, neemt deze dit geluid over. Dit is dus bioresonantie. Alles heeft een frequentie!

Wanneer je met de afstandbediening de TV op een andere zender zet, kan dit alleen maar omdat de knop waar jij op duwde is afgestemd met de zender dat jij wilt bekijken. De TV krijgt dus de juiste informatie. Wanneer deze frequentie niet juist is afgesteld, zal de TV de verkeerde informatie krijgen en krijg je een beeld met geruis. Dit kan je dus ook vergelijken met ons lichaam dat uit balans is en de verkeerde informatie krijgt. Alleen door de frequentie juist te zetten, kan je de TV terug bekijken of komt je lichaam terug in balans.

Electromagnetische golven dat ons lichaam terug in balans brengt...

De wetenschapper George Lakhovsky ontdekte dat levende cellen beschikken over resonatorsystemen die informatie uitstralen en opvangen volgens hetzelfde principe als een radio. Alle cellen van ons lichaam gedragen zich dus als kleinere elementaire resonators die met elkaar kunnen communiceren. Deze cellen communiceren met elkaar via deze elektromagnetische golven. Wanneer een lichaam, orgaan of weefsel ziek is heeft het dus een verstoorde frequentie. Het ‘Body Field’ geeft verkeerde informatie door aan de cellen en het lichaam geraakt uit balans. Hierdoor kunnen de cellen van dit verstoord lichaam, orgaan of weefsel niet goed meer communiceren met andere cellen. Via de elektrodes van de NES miHealth gaan we de cellen terug afstemmen op de juiste frequentie.

De elektrodes van de miHealth vangen informatie op en kunnen ook informatie doorgeven. Je kan dit vergelijken met een antenne. De cellen krijgen dus de juiste informatie en gaan hierdoor terug de juiste frequentie aannemen. Elk orgaan, weefsel,… heeft dus eens specifieke trilling of frequentie. De nier heeft dus een andere frequentie dan bijvoorbeeld de lever. Een gezond dier/persoon wordt door zijn omgeving uit balans gebracht. Denk maar aan micro-organisme, stoorvelden, straling, verontreiniging,… Maar ook stress, ontstekingen, stofwisselingsproblemen, voeding,… spelen een grote rol in het gezond houden van ons lichaam. Eenmaal dat het ‘Body Field’ uit balans is, kan het zichzelf niet herstellen waardoor onze cellen (en ons lichaam) verkeerde informatie verkijgen waardoor we uit balans geraken en ziek worden. Onze organen krijgen foutieve informatie en gaan trillen op een andere frequentie. Via de NES miHealth geven we via elektromagnetische golven de juiste informatie terug aan onze cellen, organen en ons lichaam. Hierdoor kan het lichaam weer herstellen. 

MEER INFORMATIE OVER DE


WETENSCHAPPELIJKE ONDERBOUWING

Het principe van NES health is gebaseerd op de 2de wet van thermodynamica. Dit kunnen we beter uitleggen aan de hand van een voorbeeld. Bij de 2de wet van thermodynamica spreken we over een systeem dat is verstoord (en blijft toenemen). Het kan niet terug naar zijn oorspronkelijke vorm gaan zonder energie van buitenaf. Als je een ei laat vallen, kan deze niet terug gaan naar zijn oorspronkelijke staat. Als je koffie en melk mengt, kunnen deze substanties niet terug van elkaar scheiden. Als een thee is afgekoeld, zal deze niet terug kunnen opwarmen zonder hulp van buitenaf. Dit geldt ook voor ons lichaam! Als ons Human Body Field verstoort is, werkt het niet efficiënt en kan het zelf niet terug gaan naar zijn oorspronkelijke staat.

De NES miHealth zorgt ervoor dat het Human Body Field en het lichaam terug de juiste informatie krijgen om te herstellen en terug naar zijn oorspronkelijke staat te gaan. Dit kan je vergelijken met een thee die koud wordt en zelf niet terug naar zijn oorspronkelijke staat kan gaan. Maar we kunnen de thee wel terug opwarmen zodat het terug naar de oorspronkelijke staat gaat. Je kan dit ook vergelijken met een plant dat zijn energie uit de zon haalt. De zonnestralen zijn in werkelijkheid licht. Dit licht is een golf van fotonen dat men elektromagnetische golven noemt. Dit licht schijnt op de plant en zorgt voor elektronen (structuur van een atoom) dat zich gaan bewegen. 

Deze zorgen op hun beurt voor een chemische verbinding. Dit toont dat de energie van de ene plaats naar de andere resulteert in verandering. De miHealth brengt het lichaam dus terug in homeostase, via elektromagnetische golven.

 Omdat het NES miHealth systeem gebaseerd is op het meten van de trillingsfrequentie van moleculen en het ondersteunen via  elektromagnetische golven, kunnen we spreken dat dit systeem werkt via  kwantummechanica. Dit is de leer van bewegingen en krachten die van toepassing zijn op moleculen, atomen en subatomaire deeltjes.

Aankoop nes mihealth

Voor meer informatie over de aankoop van een NES miHealth voor eigen gebruik of om te starten als therapeut, kan u ons hieronder contacteren voor een afspraak.