PRIVE COACHING

Een gezonde mind, body & soul voor een optimale beweging en connectie

In balans met jezelf
Kom in balans met jezelf om een betere communicatie op te bouwen met je paard. Wij gebruiken verschillende coaching strategieën van Tony Robbins, ademhalings- technieken van Wim Hof, filosofie van Eckhart Tolle en Gary Zukav,… om jouw te helpen met meer veerkracht, motivatie en positieve emoties/gevoelens aan het werk te gaan met je paard.

Ware connectie in vrijheid
Deze is gebaseerd op connectie via de Polyvagaal theorie. We leggen je stap voor stap uit hoe connectie werkelijk werkt en ontstaat in het lichaam. Zo kan je met elk paard, ongeacht welk probleem, in connectie komen. Wij werken hier vaak in vrijheid zodat het paard ook de keuze heeft om weg te gaan en te communiceren met ons. Dit is de basis voor elk paardenteam.

Een optimale prestatie
In deze lessen leggen we onze focus op de beweging van het paard. We leggen de nadruk op pijnvrij, maar ook dwangvrij, bewegen. Je leert meer over de neurologie van het paard en hoe belangrijk dit is om je paard optimaal te laten bewegen. We maken hier gebruik van het SAID principe en CLA training. Beweging begint volgens ons niet in de spieren, maar in de hersenen. 

Voor wie?

  • Je wilt een ware connectie met je paard dat niet gebaseerd is op dwang of overlevingsgedrag
  • Je wilt je paard echt leren begrijpen
  • Je wilt je paard zo optimaal mogelijk laten bewegen om blessures te voorkomen (maar zonder dwang en onderdrukking)
  • Je staat open voor de nieuwste wetenschap over connectie met paarden en bewegingsleer (dat helaas nog niet bekend is hier in Europa)
  • Je bent klaar om je onder te dompelen in dit uniek aanbod van kennis over beweging, connectie en gezondheid dat nergens anders beschikbaar is!

PRIVE COACHING

Onze eerste privé coaching is altijd een kennismaking en valt onder een consult (€150/sessie van 60-120 min). Op deze manier kunnen wij u en uw paard leren kennen en nagaan wat uw wensen en doelen zijn. Als u dit wenst, kan uw paard ook gescand worden via bioresonantie. U kan hierna beslissen of u graag verder wilt. Hierna is een privé coaching steeds gekoppeld met een lidmaatschap van ons online programma. Wij vragen dus om, als u verder wilt na de kennismakingsles, lid te worden van ons online coaching programma. Deze is op elk moment (na de eerste 3 maand) opzegbaar. Ook ben je vrij om te kiezen hoeveel lessen je neemt per jaar.

De theorie van onze filosofie staat in het online programma volledig in uitgelegd via podcasts, instructiefilmpjes, cursussen en webinars. Deze theorie is namelijk heel erg belangrijk, maar ook heel erg breed van kennis en niet mogelijk om op een uurtje les uit te leggen. Door lid te worden krijg je een enorm aanbod aan kennis over connectie, neurowetenschap en gezondheid dat nergens anders beschikbaar is. Op deze manier ga je echt met sprongen vooruit met je paard!

Tarief prive coaching

€65

Tarief ONLInE programma

€249